Sunday Assembly Utrecht #Kunstkijken (26 juni @The Venue)

Wat kun je verwachten?

Krakers van popsongs van onze sprankelende Ameezingband en comedy en presentatie door Ewout Jansen.
Een spreker en een thema: smell-historian Caro Verbeek over kunst kijken (en ruiken!). De dames van Lang & Gelukkig zingen een prachtlied. En natuurlijk is er ook een voorlezing en een persoonlijk verhaal door een bezoeker. Marcel v.d. Peut zal iets vertellen over vrijwilligerswerk. En niet te vergeten: er is zelfgebakken taart!

#Verbazing. Caro Verbeek is een smell-historian, expert in kunst en geur. Zij vertelt je over de manieren waarop je kunst kunt waarnemen met je zintuigen. Wat gebeurt er in ons brein als we kunst ruiken? Wat doen geuren met ons?

Toegang = gratis! Wel vragen we om zelfgebakken taart mee te nemen, die we na afloop samen opeten.
Je kunt je aanmelden voor het evenement via onze Facebook
Tijd: Vanaf 11:30 is er een welkom met koffie en om 12:00 begint de Assembly. Die duurt officieel een uurtje, maar loopt vaak vrolijk iets uit. Na afloop eten we taart en blijven we gezellig napraten.
Locatie: The Venue, Varkenmarkt 16[map id=”1″]