Sunday Assembly Utrecht #Big Data (25 september 2016 @The Venue)

Wat kun je verwachten?

Krakers van popsongs van onze Ameezingband! Comedy en presentatie door Michelle de Wit en Ewout Jansen.
Een spreker en een thema: Youssef El Bouhassani over big data. Een voorlezing door een bezoeker en een persoonlijk verhaal. Een praatje over certified awesome vrijwilligerswerk. En..zelfgebakken taart!

#Bigdata. Spreker Youssef El Bouhassani is actief in het veld van big data. Alles wat wij online doen laat een digitaal spoor achter. Big data gaat over het verzamelen en gebruiken van deze gegevens. Hoe doe je dat op een goede manier? Youssef zal ons meenemen in de technische en ethische aspecten rondom big data.

Voor de Denktank verdiepte Youssef zich eerder al in maatschappelijk vraagstukken rondom big data. Nu is hij bezig met LINK Datascience, waar mensen die goed willen worden in big data worden klaargestoomd voor de arbeidsmarkt. Daarnaast geeft hij wiskundeles aan de Hogeschool van Amsterdam, waar hij ook betrokken is bij het opzetten van de minor Big Data. Kortom: een interessant onderwerp en een enthousiaste spreker, we hebben er zin in!

10.30 koffie, gezellig, inloop
11.00 start Assembly

Een Assembly duurt officieel een uurtje, maar loopt natuurlijk vaak vrolijk wat uit en het napraten is reuze gezellig!