Sunday Assembly Utrecht #Goed Nieuws (30 oktober 2016 @The Venue)

Wat kun je verwachten?

Krakers van popsongs van The Ameezingband, comedy en presentatie door Michelle de Wit en Ewout Jansen. Een spreker en een thema: Ralf Bodelier over #Goednieuws. Een voorlezing door een bezoeker en een persoonlijk verhaal van antropologe Romy Santpoort. Zelfgebakken taart!

#Goednieuws. Ralf Bodelier is journalist en aanjager van World’s Best News Nederland. Ralf is positief gestemd over de ontwikkeling van wereldproblematiek: “We zijn veel te somber over arme landen. Steeds meer mensen leiden een fatsoenlijk bestaan. Honger, armoede, besmettelijke ziektes, geweld en corruptie: het loopt allemaal terug. Het moet ons alleen nog worden verteld.”

10:30 koffie, gezellig, inloop
11:00 start Assembly
12:30 taart!

Een Assembly duurt officieel een uurtje, maar loopt natuurlijk vaak vrolijk wat uit en het napraten is reuze gezellig!