Sunday Assembly Utrecht #Techniek (27 november 2016 @The Venue)

Wat kun je verwachten?

Krakers van popsongs van The Ameezingband, comedy en presentatie door Michelle de Wit en Ewout Jansen. Een spreker en een thema: Sander Bais over #Techniek. Een voorlezing door een bezoeker en een persoonlijk verhaal. Een verhaal over vrijwilligersproject het Gelukscafé door Januschka Veldstra en natuurlijk zelfgebakken taart!

#Techniek. Techniek is..abracadabra? Sander Bais, hoogleraar Theoretische Fysica aan de Universiteit van Amsterdam, zal laten zien dat dit niet zo hoeft te zijn. Bais was een van de populairste sprekers uit het eerste seizoen! Hij heeft een bijzonder talent om complexe vraagstukken tot de essentie terug te brengen. Dit keer zal hij ons iets vertellen over ‘Techniek en de Sociale Revolutie’. Wauw! Bijzijn is meemaken!

10:30 koffie, gezellig, inloop
11:00 start Assembly
12:30 taart!

Een Assembly duurt officieel een uurtje, maar loopt natuurlijk vaak vrolijk wat uit en het napraten is reuze gezellig!