Assembly kerstswingalong – 21 december @Venue

De donkere dagen voor kerst moeten gevuld met gezelligheid en gluhwijn. Trek je mooiste kerstonesie/sweater/of rendierenpak uit de kast en Swing-A-Long met The Ameezingband!

We bezinnen en we zingen en we zijn zo blij. De teksten op het scherm en de voetjes van de vloer! The Ameezingband met al die sterren Lisa Verhaeghe De Naeyer, Joost Spanjerberg, Freek Zwanenberg, Lisa Marie en tja wie komt er eigenlijk wel niet meespelen? Het wordt een epische chaos waarschijnlijk of juist heel gelikt zoals we gewend zijn. Ahum. 
Maar eindelijk een assembly dus zonder boeiende lezing, grapjes en persoonlijke verhalen. Gewoon muziek en keihard dansen, meezingen en dan niet na een nummertje afgelopen. Kletsen en – ook nog gewoon in de avond – dus kunt u eindelijk onze sponsor VENUE Eten Drinken Dansen Muziek helemaal rijk drinken en geeneens niet gek aangeken te worden, omdat u bier drinkt terwijl het zondagochtend is.En natuurlijk weer een Ultimate Dance Off! Je kan je aanmelden via Facebook! Weest erbij in Venue vanaf 20:00.