Sunday Assembly Utrecht #Focus (26 februari 2017 @Venue)

focus

Wat kun je verwachten?

Krakers van popsongs van The Ameezingband, comedy en presentatie door¬†Ewout Jansen. Een inspirerende spreker: schrijver en ‘lifestyle adventurer’ Kasper van der Meulen. Een voorlezing en een persoonlijk verhaal door bezoekers. Een verhaal over een mooi vrijwilligersproject, een zelfgemaakt lied van Lang & Gelukkig, een reuze stil reflectiemoment en natuurlijk zelfgebakken taart!

10:30 koffie, gezellig, inloop
11:00 start Assembly
12:30 taart!

Een Assembly duurt officieel een uurtje, maar loopt natuurlijk vaak vrolijk wat uit en het napraten is reuze gezellig! Het evenement is gratis toegankelijk, maar u wordt wel uitgenodigd een taart te bakken en mee te nemen. Je kunt je aanmelden voor het evenement via onze Facebook

Locatie: The Venue, Varkenmarkt 16