Sunday Assembly Utrecht #Doping (29 januari 2017 @Venue)

Wat kun je verwachten?

Krakers van popsongs van The Ameezingband met Lisa Verhaeghe De Naeyer en Joost Spanjerberg, comedy en presentatie door Ewout Jansen &Tanja Hamilton-ter Brake. Een spreker en een thema: Adam Cohen over ‘Doping’.

Adam Cohen is hoogleraar Klinische Farmacologie bij de Universiteit Leiden en directeur van het Centre for Human Drug Research. Cohen is een populaire verteller en ontwikkelde hoogstpersoonlijk wonderbaarlijke geneesmiddelen. Onder pharmaceuten is Cohen wereldberoemd en hij verschijnt ook wel eens op de treurbuis. Verwacht ook: een voorlezing en een persoonlijk verhaal door bezoekers , een verhaal over een mooi vrijwilligersproject, een zelfgemaakt lied van Lang & Gelukkig, een reuze reflecterend reflectiemoment en natuurlijk zelfgebakken taart!

10:30 koffie, gezellig, inloop
11:00 start Assembly
12:30 taart!

Een Assembly duurt officieel een uurtje, maar loopt natuurlijk vaak vrolijk wat uit en het napraten is reuze gezellig!