Sunday Assembly Utrecht #Non dualiteit (26 maart 2017 @Venue)

16683858_642099049324447_3137245969820375093_n

#Non dualiteit. Deze keer geen hoogleraar scheikunde of biologie, maar goeroe Niels Zwakhals, die werkelijk alles weet over non-dualiteit; niets minder dus dan de essentiële eenheid van iedereen en alles dat is (nou ja; volgens Wikipedia dan). Zwakhals leert ons eindelijk eens iets metafysisch aan de hand van deze exotische theorie die wil dat iedere vorm van tweedeling geen reëel verschijnsel is, maar kunstmatig; weet je wel. Zo nodigt Zwakhals ons uit om de dualiteit van het ego te doorzien en bevraagt hij of we eigenlijk wel bestaan.

Met krakers van popsongs van The Ameezingband met Lisa Verhaeghe De Naeyer, comedy en presentatie door Ewout Jansen & Tanja Hamilton-ter Brake. Een inspirerende spreker: Niels Zwakhals / Centrum bij EEN. Een voorlezing en een persoonlijk verhaal door Lawrence Jacobs. Een verhaal over een mooi vrijwilligersproject met Ramiro Gomes Monteiro, een zelfgemaakt lied van Lang & Gelukkig, “Even Nieks” met Niek Terhaag en natuurlijk zelfgebakken taart!

10:30 koffie, gezellig, inloop
11:00 start Assembly
12:30 taart!

Een Assembly duurt officieel een uurtje, maar loopt natuurlijk vaak vrolijk wat uit en het napraten is reuze gezellig!
Het evenement is gratis toegankelijk, maar u wordt wel uitgenodigd een taart te bakken en mee te nemen. Je kunt je aanmelden voor het evenement via onze Facebook.

Locatie: The Venue, Varkenmarkt 16