Sunday Assembly #Gezondheid (28 mei)

gezondheid#Gezondheid! Jaap Seidell is hoogleraar “Voeding en Gezondheid” en directeur van de afdeling Gezondheidswetenschappen aan de Vrije Universiteit & het VU Medisch Centrum in Amsterdam. Seidell adviseert ondermeer de wereldgezondheidsorganisatie, overheden en de gezondheidsraad. Zelfs de voedselindustrie probeert regelmatig naar hem te luisteren. In zijn boeken en media-optredens ontkracht Seidell mythes en misverstanden over gezondheid en biedt hij oplossingen om gezond te leven en de wereldwijde trend van overgewicht (onder kinderen) te keren. In gezondheidsland is Seidell wereldberoemd, maar ook de grote talkshows laten hem steeds vaker (soms zelfs meerdere minuten) aan het woord.

Behalve een lezing van Jaap Seidell natuurlijk ook: krakers van popsongs van The Ameezingband, comedy en presentatie (en een nieuwe cartoon) door Ewout Jansen & Evelien Stougie. De Ameezingband bestaat deze keer (minstens) uit Lisa Verhaeghe De Naeyer en Joost Spanjerberg. Er is ook weer filosofisch speeddaten, een mooi vrijwilligersproject met Ramiro Gomes Monteiro, een zelfgemaakt lied van Lang & Gelukkig, “Even Nieks” met Niek Terhaag en natuurlijk uw eigen zelfgebakken taart!

10:30 koffie, gezellig, inloop
11:00 start Assembly
12:30 taart!

Een Assembly duurt officieel een uurtje, maar loopt natuurlijk vaak vrolijk wat uit en het napraten is reuze gezellig! Het is gratis; maar u wordt wel uitgenodigd een (keigezonde) zelfgebakken taart mee te nemen.

Locatie: The Venue, Varkenmarkt 16

Aanmelden: U kunt zich aanmelden via Facebook.

Deze editie wordt mogelijk gemaakt door Lisa Marie, Belle Jolijn, Kees Mulder, Sandra Muis, Venue Utrecht, Elizabeth Schuringa.