Sunday Assembly #Macht (25 juni)

macht

#Macht. Jan van Hooff is onze favoriete gedragsbioloog en een aanstekelijke verteller. Van Hooff is emiritus hoogleraar ethologie en socio-ecologie aan de Universiteit van Utrecht en had ons aan zijn voeten over het thema “Thuis” in de dierenwereld. Hij werd zo vrolijk van onze wonderlijke bijeenkomst dat hij nog eens terug wou komen om te vertellen over “macht”. Van Hooff heeft populaire en wetenschappelijke prachtboeken geschreven en is vaste gast bij RTL Late Night. 

Met krakers van popsongs van The Ameezingband, comedy en presentatie (en een nieuwe cartoon) door Ewout Jansen & Lisa van Schijndel. De Ameezingband bestaat deze keer (minstens) uit Lisa Verhaeghe De Naeyer & Joost Spanjerberg. Er is ook weer filosofisch speeddaten natuurlijk! Ramiro Gomes Monteiro doet weer een interview rondom een mooi vrijwilligersproject en er is een zelfgemaakt lied van Lang & Gelukkig, “Even Nieks” met Niek Terhaag en natuurlijk zelfgebakken taart!

10:30 koffie, gezellig, inloop
11:00 start Assembly
12:30 taart!

Een Assembly duurt officieel een uurtje, maar loopt natuurlijk vaak vrolijk wat uit en het napraten is reuze gezellig! De assembly is gratis, maar u wordt aangemoedigd een taart mee te nemen.

Aanmelden: U kunt zich aanmelden via Facebook.

Locatie: The Venue, Varkenmarkt 16

Deze editie wordt mogelijk gemaakt door Jasper van Bruchem. Lisa Marie, Belle Jolijn, Kees Mulder, Elizabeth Schuringa en Sandra Muis.