Sunday Assembly #Storytelling (24 september) @Venue

#StorytellingSahand Sahebdivani ontsnapte als peuter al aan de Ayatollahs om in de wijde wereld avonturen te beleven als verhalenverteller. Wij kennen Sahand niet alleen van zijn voorstellingen, maar ook als oprichter/eigenaar van Mezrab waar Sunday Assembly Amsterdam elke maand welkom is en verder plek is voor voorstellingen, exposities en de Mezrab Storytelling School. Nu komt Sahand onze eigen Venue Utrecht inspecteren om ons een lesje te leren (over storytelling). Sahand “zit er op” en werd meermaals uitgeroepen tot beste storyteller van Nederland.

Trouw: “Schijnbaar zonder moeite weet Sahand Sahebdivani (33) het publiek in te pakken.” Oneworld: “Wint moeiteloos ieder publiek voor zich”. Theaterkrant: “Sahand Sahebdivani hoef je niet uit te leggen hoe je een zaal snel naar je hand zet. Een geraffineerde rasverteller gewapend met verbeeldingskracht, humor en gevoel voor ironie”.

Met behalve een lezing van Sahand:

– krakers van popsongs van The Ameezingband (met onder andere Lisa Verhaeghe De NaeyerJoost SpanjerbergJasper van Bruchem & Arthur Ippel)
– comedy en presentatie door Ewout Jansen & Lisa Marie
– filosofisch speeddaten met Sandra Muis
– een persoonlijk verhaal
– een lezing van Sahand Sahebdivani
– een lied van Lang & Gelukkig (Lisa Marie & Tanja Hamilton-ter Brake)
– een voorlezing
– “Even Nieks” met Niek Terhaag
– Ramiro Gomes Monteiro (ondermeer bekend van The Bucketlist Festival : Event ’17) interviewt een tof vrijwilligersproject
– uw eigen zelfgebakken taart!

10:30 koffie, gezellig, inloop
11:00 start Assembly
12:30 machtige taart!

Een Assembly duurt officieel een uurtje, maar loopt natuurlijk vaak vrolijk wat uit en het napraten is reuze gezellig! De assemblies zijn gratis, maar u wordt wel uitgenodigd een zelfgebakken taart mee te nemen en er is een collecte. U kunt zich aanmelden voor het evenement via facebook.

Venue Utrecht is bij de Varkenmarkt 16 vlakbij Utrecht CS en Tivoli Vredenburg.

Deze editie wordt ook mede mogelijk gemaakt door Evelien StougieKees MulderBelle JolijnElizabeth Schuringa & Venue Utrecht

Save the date:

Sunday Assembly: Alles Kids (Impro): 15 oktober met Freek Zwanenberg