Sunday Assembly #Het leven een powerpoint (26 november) @Venue

#Hetleven. Deze maand geen hoogleraar, maar met een ZZP’er; namelijk de schrijver en theatermaker Michiel Lieuwma (ondermeer wereldberoemd van de Orde van de Dag, De snijtafel & Sunday Assembly Amsterdam). Voor Oerol Terschelling beantwoordde hij “alle belangrijke vragen van het leven” in een powerpointpresentatie, omdat “in deze complexe wereld iedereen de weg kwijt is en het nuttig kan zijn de zaken opnieuw te ordenen”.

De Theaterkrant: “In onnavolgbaar hoog tempo met verrukkelijke quasi-logica neemt hij de toeschouwers mee op een reis die powerpointpresentaties zijn. Nu eens is het pure ironie op het fenomeen van de powerpoint, dan weer een rake en scherpe typering van de verwarring die ons dagelijks leven is.”

Met behalve een lezing van Michiel Lieuwma:

– krakers van popsongs van The Ameezingband (met onder andere Lisa Verhaeghe De NaeyerJoost SpanjerbergJasper van BruchemLeon Coolegem & Arthur Ippel)
– comedy en presentatie door Ewout Jansen & Lisa Marie
– filosofisch speeddaten
– een persoonlijk verhaal
– een lied van Lang & Gelukkig (Lisa Marie & Tanja Hamilton-ter Brake)
– een voorlezing
– “Stil stan” met Stan van den Bosch
– Ramiro Gomes Monteiro interviewt een tof vrijwilligersproject
– uw eigen zelfgebakken taart!

10:30 koffie, gezellig, inloop
11:00 start Assembly
12:30 machtige taart!

Een Assembly duurt officieel een uurtje, maar loopt natuurlijk vaak vrolijk wat uit en het napraten is reuze gezellig! De assemblies zijn altijd gratis, maar wel wordt u uitgenodigd om een taart te bakken en deze mee te nemen. U kunt zich aanmelden via Facebook.

Deze editie wordt ook mede mogelijk gemaakt door Evelien Stougie, Sandra Muis, Niek ter Haag, Kees MulderBelle JolijnElizabeth Schuringa & Venue Utrecht

Save the date:

Sunday Assembly: Gedrag 28 januari met Jan van Hooff
Sunday Assembly: Geld & gevoel 25 februari met Inger Leeman