Sunday Assembly (30 september) #De Liefde @Venue

 

#1. Een nieuw seizoen! Wie is er weer toe aan een inspirerende lezing van een aanstekelijke verteller? Na verhitte maanden in de stad kunnen we wel weer wat verdieping gebruiken dus bak een taart en tot dan!

Klazien Schaap is flirtcoach en wereldberoemd van Love Hacks. Klazien helpt (vooral) mannen om hun droomvrouw te vinden en “het mysterie” van de vrouw te ontrafelen. Wat moeten we toch doen om eindelijk te kunnen te baden in een overdaad van liefde, aandacht en leuke dates? Klazien leert ons alles over (zelf)liefde en relaties.

Met (behalve een lezing van Klazien Schaap) ook :

– Krakers van popsongs van The Ameezingband
– Comedy en presentatie door Ewout Jansen & Gitte Briffa
– De Ameezingband bestaat uit Lisa Verhaeghe De NaeyerArthur Ippel, Jasper van Bruchem, Marten KopsMark El SharouniKees Greven en Leon Coolegem
– Reuze filosofisch speeddaten met Steffie Jansen
– Een nieuw liefdeslied van de fantastische singersongwriter THYRZA (Thyrza van Dieijen voor intimi)
– Ramiro Gomes Monteiro interviewt een geweldig vrijwilligersproject
– Een voorlezing of een persoonlijk verhaal van een bezoeker

En overal worden prachtige plaatjes van geschoten door fotografe Esther Kuik!

10:30 koffie, gezellig, inloop
11:00 start Assembly
12:30 verleidelijke taart!

Een Assembly duurt officieel een uurtje, maar loopt natuurlijk vaak vrolijk wat uit en het napraten is reuze gezellig! Het evenement is gratis toegankelijk. Wel wordt u uitgenodigd een taart te bakken en deze mee te nemen. Het evenement vindt plaats in Venue Utrecht, Varkenmarkt 16 in Utrecht (vlakbij Tivoli Vredenburg)

U kunt zich aanmelden via facebook of meetup 

Sunday wat?

De Sunday Assembly is een maandelijks platform voor wetenschap, comedy, live-muziek, persoonlijke verhalen, taart en vrijwilligerswerk. “Uitbundig en fysiek met toespraken en gedichten die te denken geven. Een fijne manier om de zondag te beginnen.” (Volkskrant) “Vol met hippe twintigers en dertigers, gekleed als voor een avondje uit. De band speelt live, ­kort­gerokte meisjes dansen op tafel en er is meer oogcontact dan strikt noodzakelijk.” (De Standaard) “Prachtige liedjes, interessante (kunst)lezingen en rustgevende stilte op een komische manier aan elkaar gepraat. Het is een leuke, inspirerende, gezellige zondagochtend” (The Cultural Lifestyle). “Een gezellige boel met veel activiteit en pijnlijk onleuke grappen over Nick & Simon”(Elsevier) Zie: https://utrecht.sundayassembly.com/media/

Save the date:

7 Oktober Sunday Assembly Amsterdam #1 in Mezrab