Sunday Assembly (25 november) #Te veel @Venue

#Teveel. Hoe om te gaan met verleiding, keuzevrijheid en zelfbeschikking op het gebied van (te veel) eten? Casper van Olden zit er op, want hij promoveert in de vasculaire geneeskunde op het AMC en doet onderzoek naar waarom mensen met obesitas insuline resistentie ontwikkelen. Casper leert ons alles over hoe het nu eigenlijk echt zit met te veel eten!

Met (behalve een lezing) ook :

– Krakers van popsongs van The Ameezingband
– Comedy en presentatie door Ewout Jansen & Gitte Briffa
– De Ameezingband bestaat uit Lisa Verhaeghe De Naeyer Arthur Ippel, Jasper van Bruchem, Marten Kops, Mark El Sharouni, Kees Greven en Leon Coolegem
– Een nieuw lied van Lisa Marie en Steffie Jansen
– Reuze filosofisch speeddaten met Steffie Jansen
– Ramiro Gomes Monteiro interviewt een geweldig vrijwilligersproject
– Een voorlezing of een persoonlijk verhaal van een bezoeker
– Reflectie

En overal worden prachtige plaatjes van geschoten door fotografe Esther Kuik!

10:30 koffie, gezellig, inloop
11:00 start Assembly
12:30 extra veel verleidelijke taart!

Een Assembly duurt officieel een uurtje, maar loopt natuurlijk vaak vrolijk wat uit en het napraten is reuze gezellig! Het evenement is gratis toegankelijk. Wel wordt u uitgenodigd een taart te bakken en deze mee te nemen. Het evenement vindt plaats in Venue Utrecht, Varkenmarkt 16 in Utrecht (vlakbij Tivoli Vredenburg)

U kunt zich aanmelden via facebook of meetup.

Sunday wat?

De Sunday Assembly is een maandelijks platform voor wetenschap, comedy, live-muziek, persoonlijke verhalen, taart en vrijwilligerswerk. “Uitbundig en fysiek met toespraken en gedichten die te denken geven. Een fijne manier om de zondag te beginnen.” (Volkskrant) “Vol met hippe twintigers en dertigers, gekleed als voor een avondje uit. De band speelt live, ­kort­gerokte meisjes dansen op tafel en er is meer oogcontact dan strikt noodzakelijk.” (De Standaard) “Prachtige liedjes, interessante (kunst)lezingen en rustgevende stilte op een komische manier aan elkaar gepraat. Het is een leuke, inspirerende, gezellige zondagochtend” (The Cultural Lifestyle). “Een gezellige boel met veel activiteit en pijnlijk onleuke grappen over Nick & Simon”(Elsevier) Zie: https://utrecht.sundayassembly.com/media/

Save the date:

Sunday Assembly Amsterdam #2 DNA
Sunday Assembly Utrecht 4 #Trends
Sunday Assembly 4 #Health
Sunday Assembly Utrecht 5: #The blue zone