Sunday Assembly (31 maart 2019) #Sekstaboes @Hofman

#Sekstaboes en en seksfeiten. Leila Lambrechts en Anne Siemons zijn wereldberoemd als Seksuologen in spe en komen eventjes al uw taboes over seksualiteit, intimiteit en relaties doorbreken. Eindelijk leren we wat we toch aan moeten met onze seksualiteit.

Met (behalve een lezing van Leila en Anne) ook :

– Krakers van popsongs van The Ameezingband
– Comedy en presentatie door Ewout Jansen & Gitte Briffa
– De Ameezingband bestaat uit Lisa Verhaeghe De Naeyer , Arthur Ippel, Jasper van Bruchem, Marten Kops, Mark El Sharouni, Kees Greven en Leon Coolegem
– Reuze filosofisch speeddaten met Laura Groeneveld
– Een gedachte-experiment van Lucas Keijning
– Een nieuw liefdeslied van Lisa Marie
Ramiro Gomes Monteiro interviewt een tof maatschappelijk project
– Een voorlezing of een persoonlijk verhaal van een bezoeker

En overal worden prachtige plaatjes van geschoten door fotografe Esther Kuik

10:30 koffie, gezellig, inloop
11:00 start Assembly
12:30 verleidelijke taart!

Een Assembly duurt officieel een uurtje, maar loopt natuurlijk vaak vrolijk wat uit en het napraten is reuze gezellig! Het evenement is gratis toegankelijk. Wel wordt u uitgenodigd een taart te bakken en deze mee te nemen. Het evenement vindt plaats in Hofman Café aan het Janskerkhof.

Sunday wat?

De Sunday Assembly is een maandelijks platform voor wetenschap, comedy, live-muziek, persoonlijke verhalen, taart en vrijwilligerswerk. “Uitbundig en fysiek met toespraken en gedichten die te denken geven. Een fijne manier om de zondag te beginnen.” (Volkskrant) “Vol met hippe twintigers en dertigers, gekleed als voor een avondje uit. De band speelt live, ­kort­gerokte meisjes dansen op tafel en er is meer oogcontact dan strikt noodzakelijk.” (De Standaard) “Prachtige liedjes, interessante (kunst)lezingen en rustgevende stilte op een komische manier aan elkaar gepraat. Het is een leuke, inspirerende, gezellige zondagochtend” (The Cultural Lifestyle). “Een gezellige boel met veel activiteit en pijnlijk onleuke grappen over Nick & Simon”(Elsevier) Zie: https://utrecht.sundayassembly.com/media/

Save the date:

28 januari Sunday Assembly Utrecht 4 #De toekomst van werk
24 februari Sunday Assembly Utrecht 5: #The blue zones
31 maart Sunday Assembly Utrecht 6 #Sekstaboes en seksfeiten
28 april Sunday Assembly Utrecht 7 #Het systeem
26 mei Sunday Assembly Utrecht 8 #Drugs

In Mezrab Amsterdam:

6 januari Sunday Assembly 4 #Health & Economics
3 februari Sunday Assembly 5 #Liefde
3 maart Sunday Assembly 6: #Te veel
7 april Sunday Assembly 7 #Taal