Aconferencecalledwonder


☆ A CONFERENCE CALLED WONDER ☆
In 2016 kwamen bezoekers, vrijwilligers, muzikanten en organisatoren van Sunday Assembly’s over de hele wereld naar Utrecht voor een internationale super Sunday Assembly in Kytopia. Vier dagen vol mindfullness, inspirerende sprekers, cabaret en communitybuilding. De (in Engeland) wereldberoemde komieken Sanderson en Pippa, die de Sunday Assembly hebben opgericht, kwamen ook naar het verre Utrecht. Zij schrijven:

“Utrecht rocked with inspirational speakers, deep thinkers and great doers providing you with tools to improve our life, grow your community and change the world. A get together for Sunday Assembly organisers, Sunday Assembly participants, community builders and anyone who wants to make a difference in this one life we know we have.”

ACCW_Programme2016Er waren meer dan 100 bezoekers uit Amerika, Engeland en Australie. De Britten fietsten zelfs vanuit London om naar Utrecht af te reizen. De internationale Assembly vond plaats op een unieke locatie; midden tussen de hardwerkende kunstenaars van Kytopia, die het oude Tivoli in een groot muziekmaak/opneemparadijs hebben veranderd met veel apparaten en knopjes waar we af moesten blijven. Voor een indruk van het programma.

ACCW1Workshops vonden plaats achter het podium, in de grote zaal & op een prachtige geheime regentenkamer, die al eeuwenoud is en door Kyteman en zijn vrienden nog niet in een grote vrolijke puinhoop was veranderd. De Ameezingband speelde op het hoofdpodium samen met internationale Sunday Assembly muzikanten van over de hele wereld in de grote zaal. Natuurlijk was er ook een Sunday Assembly op de zondagochtend; maar dan dus internationaal & in Kytopia.
Screen Shot 2016-02-27 at 20.43.02

Zie ook Aconferencecalledwonder.com & het evenement op Facebook voor de editie van 2017.